Miljoenen artikelen
Klik Hier voor een vergelijking van de 3 Beste Neusdouches.

Rhino Horn Neti Pot Review

Rhino-Horn1De Rhino Horn Neti Pot behoort absoluut tot een van de Neti Pot toppers. De vorm van deze Neti Pot heeft veel weg van de hoorn van een Neushoorn, vandaar de naam Rhino Horn. Laten we de Rhino Horn eens nader bekijken.

Een Noors Product

De Rhino Horn komt uit Noorwegen en is voor het eerst op de markt gebracht in 1998 door het bedrijf Yogaprosess. Hij is gemaakt van recyclebaar hard plastic en staat officieel geregistreerd als een medisch hulpmiddel.

Er wordt gezegd dat ruim een derde van de geregistreerde Noorse artsen, evenals de helft van de KNO-artsen de neusspoeling met de Rhino Horn aanbevelen bij aandoeningen van de neus- en luchtwegen. Ook in Nederland zien we een trend waarbij er steeds meer Huis- en KNO-artsen de Neti Pot aanbevelen.

De Rhino Horn wordt o.a. aanbevolen door St. Anna Ziekenhuis, Gelre Ziekenhuizen. Een search op Google met Rhino horn en Ziekenhuis laat zien dat er behoorlijk wat ziekenhuizen de Rhino Horn adviseren.

Hoe de Rhino Horn te gebruiken

De Rhino Horn is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en rood en wordt geleverd met een handige maatlepel voor de zout en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het gebruik is simpel zoals dat onderstaand is te zien.

rh1
rh2
rh3
rh4

Doe een maatlepel zout in de Rhino Horn, vul deze vervolgens met lauw water, beide openingen afdekken met je handen en even goed schudden om het zout op te lossen en je bent klaar om je neus te spoelen.

Video Review

In het kader van een plaatje zegt meer dan duizend woorden, maar een video veel meer … is het zeker handig om het volgende fimpje ook te bekijken.

Het ziet er naar uit dat er gewoon keukenzout wordt gebruikt in het filmpje. Het is beter om mineraalzout te gebruiken, zoals de Himalayazout. Mineraalzout voelt namelijk prettiger aan in de neus. Je kan beide zouten een keer proberen om te kijken waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Voordelen

Goedkoop, onbreekbaar, licht van gewicht, sterk, de tuit-uiteinde is breed en sluit goed aan op je neusgat en wordt geleverd met een maatlepel.

Nadelen

Een minpuntje wat door sommige wordt gemeld is dat de naad van de tuit-uiteinde niet goed is afgewerkt. Maar dit schoonheidsfoutje weegt natuurlijk niet op tegen de vele voordelen van deze Neti Pot.

Wat zeggen anderen van dit product

De reacties zijn kijkend naar de ervaringen van mensen op Amazon en Facebook over het algemeen positief en varieren van “de Rhino Horn is de beste Neti Pot”, “fantastisch … helpt bij verkoudheid” tot “hij doet wat het moet doen”.

Sommige zeiden dat het water snel en krachtig de Rhino Horn Neti Pot uitstroomt, waarschijnlijk te danken aan de vorm ervan. Hierdoor hoef je het hoofd minder te kantelen om het water door de neus te laten stromen.

De bijbehorende maatlepel wordt door velen ook als een pluspunt ervaren. Zo weet je precies hoeveel zout erin moet. Draai de maatlepel om en je heb zo de steel die gebruikt kan worden als een “roerlepeltje” om de zout op te lossen. Bestel de Rhino Horn nu via onderstaande link.

Online Webshop
Product
Prijs
 
farmalinelogo
Rhino Horn Neusspoeler€ 11,50bestel

Ook verkrijgbaar bij Bol.com.


Add a Comment