Miljoenen artikelen
Klik Hier voor een vergelijking van de 3 Beste Neusdouches.

Mani Bhadra Plastic Neti Pot Review

neti-pot-plasticDe plastieke Neti Pot van Mani bhadra B.V. is de zogenaamde “Traveller’s” Neti Pot bij uitstek. Het is licht van gewicht en prima voor op vakantie.

Productspecificatie

Deze Neti Pot heeft een volume van circa 100 ml en is gemaakt van hard plastic. Daarnaast heeft het twee inkepingen aan weerszijde voor een beter grip voor de duim en wijsvinger. Bij de aanschaf van dit product krijg je naast een handleiding ook een klein zakje Himalaya zout erbij.

Hoe de Plastieke Neti Pot te gebruiken?

Vul de Neti Pot met lauwwarm kraamwater, doe een beetje natuurlijk zout zoals de Himalaya zout erin, even roeren and you are good to go! In het onderstaande fiimpje wordt dat stapsgewijs uitgelegd.


Voordelen

Het is licht van gewicht, makkelijk hanteerbaar, onbreekbaar, vaatwasbestendig en bovenal goedkoop. Deze Net Pot wordt vooral in Amerika betiteld als de “Traveller’s” Neti Pot.

Nadelen

Er zijn sommige die zeggen dat de Neti Pot geen dop heeft en dat het lastig schudden is om de zout op te lossen. Het karakteristieke van een Neti Pot is dat het juist geen dop heeft. Roeren met een lepel of de bovenkant bedekken met je handpalm en de tuituiteinde dicht maken met je duim en dan schudden zijn twee meest voorkomende manieren om de zout goed op te lossen.

Deze Neti Pot is verkrijgbaar bij Patipada.nl.

Ook verkrijgbaar bij Bol.com


Add a Comment