Miljoenen artikelen
Klik Hier voor een vergelijking van de 3 Beste Neusdouches.

Happy Yoga Neti Pot Review

neti-pot-300x200

De Happy Yoga Neti Pot is misschien wel een van de best verkochte Neti Pots in de wereld. De importeur van deze Neti Pot, Phoenix Import, geeft aan dat er veel vraag is naar dit product.
Haast alle yoga, meditatie en new age webshops hebben de Happy Yoga Neti Pot in hun assortiment. De enorme populariteit voor dit type Neti Pot is zeker te danken aan zijn mooie ‘Genie in a bottle’ vorm en gebruiksgemak.

Wat ook zeker een rol speelt is dat Oprah en dr. Oz in hun uitzending over de Neti Pot, in het jaar 2007, ook een dergelijk wit keramisch Neti Pot hadden gebruikt en ook het feit dat veel celebrities deze ook aanbevelen.

Productspecificatie

De Happy Yoga Neti Pot wordt geleverd in een luxe geschenkdoos zoals dat te zien is hierboven. Er zit een gebruiksaanwijzing bij en een klein zakje Himalayazout. De Neti Pot is wit van kleur, 17,5 cm lang en 7 cm breed en heeft een inhoud van ca 150 ml.

Hoe de Neti Pot te gebruiken

Reinigen van de Happy Yoga Neti Pot

Juist vanwege het keramische van de Neti Pot, kan je het makkelijk desinfecteren met heet/kokend water. De vaatwasser is een ander optie. Wat ook kan is de Neti Pot gewoon goed schoonmaken met een borstel waarbij je ook de hals en de binnenkant van de tuit meeneemt.

Nu is het zo dat wij gewoonweg niet de tijd hebben om het reinigingsritueel dagelijks uitvoeren. Wees daarom alert op eventuele bacterie groei in het potje. Je ziet dit vaak aan een rode dan wel bruine aanslag aan de binnenkant van het potje. Probeer in ieder geval toch één keer in de week je Neti Pot goed schoon te maken.

Voordelen

De Happy Yoga Neti Pot ziet er mooi uit, zit in een leuk doosje en je kan het zo weggeven als een geschenk. Het ziet er decoratief uit in de badkamer en heeft iets weg van een “Genie in a bottle”. Verder is de Neti Pot goedkoop en ligt stevig in de hand. Door de lange en vernauwde hals wordt een zekere druk opgebouwd wat resulteert in een relatief krachtige waterstraal.

Nadelen

Voorzichtigheid is geboden want deze Neti Pot is breekbaar. Daarnaast blijkt dat de handvat voor een klein deel hol is van binnen. Het is belangrijk dat je ook dit deel goed schoonhoudt.

Wat vinden anderen van dit product

Mensen zijn positief over het gebruik van deze Neti Pot en hebben er ook baat bij. De Keramische Neti Pots zijn enorm populair. Amazon.com staat bol van de verhalen waarin kopers / gebruikers vertellen hoe het hun geholpen heeft bij verkoudheid, ontsteking van de neus- en luchtwegen, verstopte neus, hoofdpijn, migraine en allerlei andere ongemakken.

De Happy Yoga Neti Pot is verkrijgbaar bij Bol.com Daarnaast is het altijd handig om een potje Himalaya zout bij te bestellen.


Add a Comment